Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Meta je stále odhodlaná nabízet NFT uživatelům, i přes "kryptoměnovou zimu"

Meta využívá „kryptoměnovou zimu“ ke zlepšení své nekonvertabilní nabídky (NFT) pro své uživatele, snaží se tak omezit konkurenci z jiných platforem.

Meta trvá na nabízení NFT

Meta využívá „kryptoměnovou zimu“ ke zlepšení své nekonvertabilní nabídky (NFT) pro své uživatele, snaží se tak omezit konkurenci z jiných platforem.

Dodržení plánu

Stephane Kasriel, šéf fintech v Meta, v rozhovoru pro Financial Times prozradil, že společnost se bude držet svého plánu pro NFT. Kasriel poznamenal, že plány nebyly „v žádném případě“ změněny navzdory neuspokojivým ukazatelům v tomto odvětví.

Meta má podle něj vizi, že průřez jejích uživatelů může sbírat digitální předměty a zároveň poskytovat tvůrcům možnost vydělávat peníze.

Vize je umožnit uživatelům sbírat digitální předměty a zároveň dát tvůrcům příležitost vydělat peníze.

„Oslovím miliony tvůrců, kteří mají potenciál vytvářet virtuální a digitální zboží a prodávat jej prostřednictvím našich platforem.“

Meta neohrožená poklesem cen

Populárním postojem většiny analytiků bylo to, že Meta vylepší svůj přístup k NFT tváří v tvář kryptoměnové zimě. Ceny aktiv klesly o více než 60 % ze svého historického maxima a investoři zůstávají nejistí, protože trh klesá.

NFT dopadly ještě hůře, protože objemy obchodů od ledna klesly o více než 70 %.

Navzdory této situaci Kariel prohlásil, že Meta bude zocelená. A medvědí trh je zde jen proto, že toto odvětví provedlo „hype cyklus“, po kterém následovalo utlumení nadšení investorů.

Velká snaha

Meta, mateřská společnost Facebooku, dohlíží na plnou integraci NFT na svých platformách, aby přilákala tvůrce od konkurentů, jako jsou TikTok a YouTube. Instagram již dosáhl svého pokročilého testování NFT poté, co se do interakce s touto funkcí zapojili vybraní tvůrci.

Funkce umožňují tvůrcům zveřejňovat své NFT na platformě. Kombinují své digitální peněženky třetích stran a odlišují se od ostatních příspěvků díky použití odznaku NFT. Tento odznak poskytuje informace o sběrateli, jako je vlastník a blockchain, na kterém byla vytvořena.

Meta prozradila, že už začala testovat NFT na bázi Polygon a Ethereum se skupinou vývojářů na Facebooku. Navdeep Singh, produktový manažer společnosti, naznačil, že tato funkce umožní uživatelům zobrazovat NFT na svých stránkách s křížovým zveřejňováním na Instagramu.

zdroje: blockchain.news, oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář