Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Novinky z Thetan Areny: Měli bychom se tomuto projektu vyhnout nebo naopak?

V roce 2020 byla vydána Thetan Arena a všichni, včetně týmu Charlie Gaming, z ní byli nadšeni. Po opadnutí největšího hypu (rychlý vzestup popularity) se tokenomika hry začala hroutit a nyní se snaží zvednout ze dna. Podaří se jí to?

Novinky z Thetan Areny

V roce 2020 byla vydána Thetan Arena a všichni, včetně týmu Charlie Gaming, z ní byli nadšeni. Po opadnutí největšího hypu (rychlý vzestup popularity) se tokenomika hry začala hroutit a nyní se snaží zvednout ze dna. Podaří se jí to?

Thetan Arena

Thetan Arena je poutavá bojová hra, kterou lze hrát jak na mobilních telefonech, tak na PC. Na výběr máte z bohatého množství NFT hrdinů, z nichž každý vyniká svou unikátní vlastností.

 

Hra má za sebou opravdu úspěšný začátek, kdy oslovila tisíce hráčů a investorů. Tokenomika však byla kamenem úrazu tohoto projektu. Tým zaplavil trh NFT hrdiny, čímž rozředil původní investici investorů do herní měny THC, kterou tak čekal strmý pád. Od nejvyšší ceny tokenu, tzv. ATH $0.9899, jsme v době psaní tohoto článku 99,53% v minusu.

Thetan Arena stále přichází s novými příležitostmi k růstu možnostmi, jak se do hry zapojit, pojďme se na ně podívat. Pamatujte však, že řádky níže nejsou finančními radami a vždy si proveďte svůj vlastní průzkum, než do něčeho investujete.

1) Koupit nebo pronajmout si hrdiny a bojovat.

Koupit a odehrát si hrdiny. Způsob, který zabere nejvíce času.

Jeden hrdina z common boxu stojí 1000 THC.

Levnější způsob než nákup je pronájem hrdiny.

Běžní hrdinové: pronajmete si je za 200 THC za kus. Při míře vítězství menší než 50 % se vám prostředky vrátí ve formě THC za každý vyhraný zápas.

 

Epičtí hrdinové: 250-270 THC. Prostředky se vám vrátí rychleji díky dvěma bitvám navíc než u běžných hrdinů.

 

Legendární hrdinové: nejlevnější pronájem je za 800 THC. Při minimální míře vítězství menší než 50 % budete mít zpět 750 THC. To už jste ve ztrátě.

 

Rada: držte se pronájmu obyčejných a epických hrdinů.

 

Odkaz na kalkulačku pro výpočet výdělečnosti hrdinů – https://docs.google.com/spreadsheets/d/1CT1PVnV2j6F0UyUqzsY_zwVotOzDJ_i-j-sDyfSn3fw/edit#gid=501660486

Pojďme se podívat na statistiky

Co tato čísla znamenají? Dnes je v pohybu pouze 625 unikátních adres peněženek. Můžete to porovnat se Splinterlands (139,27 tisíc uživatelů) a Axie Infinity (45,72 tisíc uživatelů) a také Sandboxem (1,01 tisíc uživatelů).

Axie a Sandbox mají velmi vysokou příjmovou hodnotu, zatímco Splinterlands má tisíce uživatelů. Podle malých objemů není mnoho uživatelů k dispozici pro pronájem hrdinů z Thetan Areny.

!! Z tohoto důvodu tabulka s výpočty výnosnosti pronájmu pravděpodobně nebude směrodatná, protože máme téměř MRTVÝ trh s pronájmy !!

Shrnutí:

Tento systém je nestabilní, stejně jako tomu bylo dříve. Počet uživatelů a objem transakcí neroste.

Ačkoli mají jednu z nejpříjemnějších krypto MOBA her, jejich ekonomika je špatná. Ekonomika rozbíjí všechny výhody, které můžeme z tohoto projektu získat.

Nejbližším cílem Thetan Areny je také rozšířit hráčskou základnu v Africe, udělejte si však sami názor, jestli je to něco, co by projekt mělo zvednout ze dna.

zdroj: youtube.com, twitter.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář