Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

FC Barcelona přináší NFT

FC Barcelona vstupuje na trh NFT. Fanoušci si budou moci zakoupit týmový žeton k připomenutí si historické události v historii klubu.

FC Barcelona přináší NFT

FC Barcelona vstupuje na trh NFT. Fanoušci si budou moci zakoupit týmový žeton k připomenutí si historické události v historii klubu.

NFT FC Barcelona

NFT souvisí s Johanem Cruyffem. Jedná se o audiovizuální digitální umělecké dílo zobrazující historický okamžik. Je o tom, co se stalo 22. prosince 1973. Cruyff tehdy vstřelil gól brankáři Atlética Madrid Miguelu Reinovi.

Aukce NFT se bude konat v Sotheby’s, slavném aukčním domě, který byl založen již v 18. století. Celá kolekce dostala název „Svým způsobem, nesmrtelná“.

Za NFT stojí BCN Visuals, která je také strategickým partnerem FC Barcelona při vytváření inovací, a Digital Superstudio, které rozvíjelo kinematografickou estetiku NFT. Tým vysvětluje, že mít NFT není spojeno pouze s „prestiží“. Je známo, že investor, který si token zakoupí, získá i řadu výhod, jako například přístup k VIP službám a bude jmenován „Digitálním velvyslancem Barcelony“.

Oficiální oznámení klubu dodalo, že token s Johanem Cruyffem je prvním NFT z kolekce deseti takových tokenů, které budou představeny v příštích měsících. Již nyní víme, že každý žeton bude formou připomenutí historického momentu v historii týmu.

NFT fotbalové kluby

Myšlenka vydávání fotbalových klubů NFT není nová.

Před měsícem Binance, největší kryptoměnová burza na světě, oznámila, že podepsala partnerskou dohodu s Cristianem Ronaldem, fotbalistou Manchesteru United a kapitánem portugalského národního týmu, na propagaci NFT.

„Nic není pro mě důležitější než fanoušci, takže myšlenka poskytnout bezprecedentní zážitek a přístup prostřednictvím této platformy je něco, čeho jsem chtěl být součástí,“ řekl Ronaldo.

„Cristiano Ronaldo je jedním z nejlepších fotbalistů na světě, který se posunul za hranice sportu a stal se ikonou v mnoha odvětvích. Díky své autentičnosti, talentu a dobročinnosti si vytvořil nejpočetnější a nejoddanější fanoušky na světě. Jsme nadšeni, že můžeme jeho fanouškům poskytnout jedinečnou příležitost setkat se s Ronaldem a vlastnit kousek ikonické historie tohoto sportu,“ řekl obratem zakladatel a generální ředitel Binance, Changpeng Zhao.

zdroje: decrypt.co, oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář