Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Arthur Hayes věří, že nyní je ten správný čas na nakupování kryptoměn

Po nedávných poklesech na trhu s kryptoměnami Arthur Hayes říká, že by mohl být vhodný čas na nákup digitálních aktiv. Dříve navrhoval nákup ETH.

Arthur Hayes a nákup kryptoměn

Po nedávných poklesech na trhu s kryptoměnami Arthur Hayes říká, že by mohl být vhodný čas na nákup digitálních aktiv. Dříve navrhoval nákup ETH.

Hayes navrhuje nákup kryptoměn

Bitcoin a ethereum klesly na týdenní bázi řádově o desítky procent. Výsledkem je, že ze vší tržní kapitalizace zmizelo více než 150 miliard dolarů. Spoluzakladatel BitMEX Arthur Hayes se domnívá, že je nyní nákup kryptoměn výhodný.

V nedávném příspěvku na Twitteru se bývalý výkonný ředitel BitMEX dotazoval svých téměř 300 000 sledujících, jestli mají krátkodobou, nebo dlouhodobou investiční strategii do digitálních aktiv.

Ethereum a The Merge

Vysvětlil také to, jak sám investuje. Jako příklad uvedl Ethereum a The Merge. Uvedl také, že pokud se dlouho očekávaný přechod sítě na nový algoritmus Proof-of-Stake z nějakého důvodu zruší, začne se bát o svoji pozici. Jelikož tomu tak nebylo a v nejbližších týdnech se očekává, že k reformě blockchainu dojde, a Hayes zůstává zastáncem druhého největšího blockchainu. Také naznačil, že: „možná je čas nakupovat“.

Zdá se, že Hayese obzvlášť zaujal The Merge. Síť se přesune z energeticky náročného proof-of-work na ekologičtější proof-of-stake. V nedávném blogovém příspěvku však BitMEX varoval, že na trhu ETH se může objevit fenomén „kupte fámu, prodejte skutečnost“.

Jinými slovy vyjádřil, že poté, co The Merge vstoupí v platnost, cena ETH klesne. Nic to ale nemění na faktu, že v konečném důsledku bude změna řetězce pro dlouhodobé investory pozitivní.

The Merge přirovnal k halvingu bitcoinu. Navrhl, že ETH by mohlo začít růst stejným způsobem, jak tomu bylo v minulých letech u bitcoinu.

„Pokud bude fúze úspěšná, investoři budou kupovat ETH s vědomím, že čím vyšší cena, tím víc bude síť využívána a tím víc bude deflační, což zvýší rychlost a způsobí, že síť bude víc využívána, a tak dále a tak dále,“ vysvětlil.

V době psaní tohoto článku činila hodnota 1 ETH přibližně 1 583 USD.

zdroje: blockchain.news, oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář