Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

K přechodu na Web 3.0 dojde dříve, než mnozí očekávají

Spoluzakladatel a předseda představenstva společnosti Animoca Brands, Yat Siu, věří, že k přechodu na Web 3.0 dojde dříve, než mnozí očekávají.

K přechodu na Web 3.0 dojde dříve, než mnozí očekávají

Spoluzakladatel a předseda představenstva společnosti Animoca Brands Yat Siu věří, že k přechodu na Web 3.0 dojde dříve, než mnozí očekávají.

Animoca se stala jedním z předních zastánců otevřeného metaverza postaveného na technologii blockchain a zároveň hromadí jedno z největších světových portfolií investic do Webu 3.0. Investice Animoca Brands mají hodnotu 1,5 miliardy USD a jsou rozdělené do kryptoměn a blockchainových her napříč 340 společnostmi. Mezi nejznámější projekty, které Animoca Brands zafinancovala v úplném začátku, patří OpenSea a SandBox. Spoluzakladatel Animoca má proto přístup k informacím, ke kterým se většina lidí nedostane.

Siu předpověděl, že během příštích přibližně 18 měsíců se zapojí do světa metaverza a blockchainových her  stovky milionů nových uživatelů. Důvodem má být nabídka nových a kvalitnějších blockchainových her, které přilákají novou vlnu lidí. Také poukázal na 3,2 miliardy lidí, kteří pravidelně hrají videohry, které podle něj již fungují v „uzavřených metaverzích“. Lidé hrající tyto hry si vytvořili virtuální identity a získali digitální zboží, o kterém si mnoho hráčů myslí, že je vlastní, ale ve skutečnosti je nevlastní. Herní průmysl pouze pronajímá toto virtuální zboží svým hráčům.

Web 3.0 má umožnit přenést digitální vlastnická práva do rukou uživatelů, aby se mohli volně pohybovat napříč platformami. Siu říká, že lidé ocení hodnotu, kterou jim tato svoboda dává, protože najdou více způsobů, jak využít svá NFT napříč herním světem.

„Přijetí Webu 3.0 bude podněcováno mladšími demografickými skupinami. Jedním z důvodů, proč mladé lidi přitahuje Web 3.0, není to, že představuje lepší technologii, ale ve skutečnosti představuje lepší budoucnost,“ řekl Siu. Mladší generace má pocit, že „stávající finanční systémy a stávající příležitosti pro ni nefungují,“ dodává Siu. Web 3.0 umožňuje být více kreativní a k tomu mít digitální vlastnictví napříč platformami, a to vytváří více příležitostí.

zdroj: cointelegraph.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář