Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Splinterlands plánuje fotbalovou hru

Splinterlands je digitální sběratelská hra založená na blockchainu Hive. Podobně jako u Axii si vytváříte sbírku karet, jež mají různé schopnosti a statistiky. Bojujete proti ostatním hráčům či počítači (PvP a PvE). Celou analýzu naleznete zde.

Splinterlands plánuje fotbalovou hru

Splinterlands je digitální sběratelská hra založená na blockchainu Hive. Podobně jako u Axii si vytváříte sbírku karet, jež mají různé schopnosti a statistiky. Bojujete proti ostatním hráčům či počítači (PvP a PvE). Celou analýzu naleznete zde.

Tým Splinterlands se chystá vytvořit sportovní platformu založenou na blockchainu známou jako Genesis League, která bude mít vlastní validátory a tokeny. Vývojářská sada Cosmos je platforma, která umožňuje uživatelům vytvářet vlastní blockchainy, z čehož by mohl těžit Atom (ATOM, nativní token Cosmosu).

Vzhledem k tomu, že se validační systém stane ve 4. čtvrtletí roku 2022 otevřeným open source softwarem, je model typu Cosmos vhodnější než ten stávající.

Do metaverza Splinterlands se plánuje přidání dalších her, ve kterých bude možné používat karty Splinterlands. Tokeny GLS se budou používat pro různé hry určené pro každou platformu a budou součástí ekosystému Genesis Leagues Sports.

Pro Genesis Leagues Sports však bude vytvořen token pro správu. Proběhne airdrop a držitelé stakovaných SPS obdrží zpočátku velké množství tokenů.

Hra bude probíhat v konceptu tým proti týmu, kdy hráči do svých družstev budou přidávat vylepšení ze Splinterlandu.

CEO a zakladatel Splinterlands Aggroed v rámci AMA oznámil, že pracují na fotbalové hře, která je jednoduchá, rychlá a zábavná. Vydání hry se očekává v říjnu 2022.

Produktový manažer Haythem vysvětlil, že ekosystém hry bude podobný jako u Splinterlands a fotbal byl vybrán z důvodu oslovení nejširšího publika. Se spuštěním herní platformy společnost plánuje uplatnit své znalosti blockchainu a tokenomiky v novém odvětví a očekává velký úspěch. To může vést k tomu, že v budoucnu přidají na Genesis League další sporty.

Aggroed také oznámil, že se uskuteční fotbalový zápas mezi MLPSA a Splinterlands, na který se velmi těší.

Na zasedání AMA dále vysvětlil projekty těmito slovy:

„Díky tomu se budeme moci prosadit v oblasti sportu a zábavy a také vytvářet doprovodné produkty s MLSPA. [...] Účty Hive jsou vytvořeny pro hru MLSP, hru Splinterlands a všechny budoucí hry vyvíjené týmem Splinterlands. Pro začátek je fotbal skvělým odrazovým můstkem pro mladší publikum, to mi přijde ideální. NFT i kryptoměny jsou předmětem zájmu mnoha lidí.“

Generální ředitel rovněž oznámil, že se zvažuje partnerství s kryptoměnovou peněženkou projektu DIVI, která slouží jako základ blockchainového proof of stake ekosystému Divi, na němž je umístěna celá řada intuitivních a uživatelsky orientovaných aplikací a řešení.

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář