Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Festival Arts DAO Fest proběhne v Dubaji už 11. března

Arts DAO, jedna z největších NFT komunit na Blízkém východě, bude 11. března 2023 hostit první Web 3.0 festival v tomto regionu – Arts DAO Fest. Cílem tohoto festivalu je oslava NFT a internetové kultury.

Festival Arts DAO Fest proběhne v Dubaji už 11. března

Arts DAO, jedna z největších NFT komunit na Blízkém východě, bude 11. března 2023 hostit první Web 3.0 festival v tomto regionu – Arts DAO Fest. Cílem tohoto festivalu je oslava NFT a internetové kultury.

Na festivalu bude mimo jiné k dispozici platforma, kde budou společnosti sdílet své zkušenosti, znalosti a názory na budoucnost blockchainu, NFT a decentralizovaných plateb. Bude zde i síť pro vývojáře, majitele firem a investory, kteří se díky tomu mohou spojit a spolupracovat na nových projektech. Festival dále nabídne členům komunity Webu 3.0 ve Spojených arabských emirátech možnost setkat se a zažít NFT kulturu způsobem, který zde ještě nebyl.

Spoluzakladatel a generální ředitel Arts DAO Anas Bhurtun řekl: "Věříme, že internetová kultura mění všechny aspekty našeho osobního života, včetně způsobu, jakým konzumujeme kulturu, získáváme a vlastníme osobní majetek, zkušenosti, a dokonce i naši identitu. Vytvořili jsme Arts DAO Fest, abychom posílili všechny demografické skupiny a publikum, ale zejména abychom GEN-Z a mileniálům ukázali, jak budovat své podnikání a značky v této nové digitální éře."

Na akci bude kromě nabídky vzdělávacích zdrojů i možnost vyzkoušet a zapojit se do velkého spektra NFT technologie. Příkladem jsou komunitní aktivity, jako umělecké výstavy, digitální móda, avataři, a dokonce i stamping NFT naživo. Pořadatelé také uvedli, že akce bude obsahovat sdílené virtuální prostředí ve VR a AR. Na festivalu vystoupí přední světoví řečníci z oblasti blockchainu, NFT a Webu 3.0 a na návštěvníky čekají i různé doprovodné akce, jako je živá hudba, DJové a mnoho dalšího.

Arts DAO Fest proběhne 11. března 2023 v hotelu 25H od 11 do 21 hodin arabského standardního času.

zdroj: www.blockchaingamer.biz

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář