Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Star Atlas oznámil DAO a vylepšil marketplace

Populární metaverse Star Atlas oznámil spuštění Star Atlas DAO na komunitní akci 426LIVE. Star Atlas má skvělou podporu, a přestože hra ještě není plně hratelná, mnozí věří, že toto je budoucnost blockchainového hraní.

Star Atlas oznámil DAO a vylepšil marketplace

Populární metaverse Star Atlas oznámil spuštění Star Atlas DAO na komunitní akci 426LIVE. Star Atlas má skvělou podporu, a přestože hra ještě není plně hratelná, mnozí věří, že toto je budoucnost blockchainového hraní.

V čem spočívá smysl DAO?

Star Atlas plánuje zapojit svou masivní komunitu a umožnit jí podílet se na rozhodovacích procesech.

Komunita Star Atlas zahrála obrovskou roli a díky ní se projekt dostal do širokého podvědomí, za což se Star Atlas rozhodl odměnit, a to právě možností DAO. Jednou z důležitých vlastností je, že DAO bude řízena tokenem POLIS. Pro zájemce bude připraveno pětileté uzamčené stakovací období.

Vylepšení marketplace

Galactic marketplace je prostor, kde můžete obchodovat herní NFT, již nyní je plně funkční. V červenci navíc přichází nový vzhled a více skvělých funkcí.

 

Star Atlas

V roce 2020 vytvořili Wagner a Pablo Quiroga Star Atlas, neuvěřitelnou vizi herního metaverza. Hra bude spuštěna letos, nicméně mnoho aspektů hry je již nyní dostupných včetně minihry v prohlížeči. Star Atlas je obrovská vesmírná MMO online hra pro více hráčů s implementací NFT a kryptoměn. Hrajete v roce 2060, kde je svět rozdělen na tři frakce, které bojují a soutěží o životně důležité zdroje, území a politickou vládu.

Frakce dostanou své vlastní DAO. Frakce DAO dodají hře nové obzory a udělají ji strategičtější. A konečně, Star Atlas vylepšil svůj Galactic marketplace, kde mohou hráči obchodovat NFT a další. Zcela nový trh nabízí obchodníkům lepší, rychlejší a jednodušší zážitek z herního metaverza. Jasnou výhodou je to, že hráči nyní mohou jednat přímo mezi sebou.

„Hra Star Atlas mě zaujala už v době, kdy jsem na ni vypracovával analýzu, od té doby ji se zájmem sleduji. Těším se, co tvůrci vymyslí, a jak bude hra samotná vypadat. Na analýzu hry se na našem webu můžete těšit již brzy.“

autor: Marek Štochl

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář