Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Tipujte výsledky zápasů mistrovství světa a vyhrajte $500 000

Světový pohár může přinést fanouškům Thetan Areny $500 000. Od listopadu 2022 rozdávají partnerské projekty BNB Chain, včetně Thetan Areny, 120 000 vstupenek (Glory pass) nejen sportovním fanouškům Světového pohárů ale i fanouškům NFT her.

Tipujte výsledky zápasů mistrovství světa a vyhrajte $500 000

Světový pohár může přinést fanouškům Thetan Areny $500 000

Vstupenka slouží jako tiket, se kterým si můžete vsadit na vítěze a zúčastnit se tak slosování o $500 000. Vstupenky se rozdávají od 9. listopadu do 10. prosince. Je potřeba splnit některé podmínky pro získání tiketu. Na tomto odkazu je potřeba propojit stránku s Web 3.0 peněženkou a být sledujícím na Twitteru. Každý uživatel může mít jen jeden tiket. Všechna tipovací kola začínají 12 hodin před zápasem a končí 10 minut před zahájením a budou probíhat na BNB Chain DappBay. Všichni držitelé Glory Passu mají možnost od 14. listopadu do 15. prosince získat Glory box ve hře Thetan Arena, který má 95% šanci na získání NFT hrdiny.

Skiny a zboží Adidas

Dne 30. listopadu proběhne losování pro majitele balíčku Hat-Trick a odměnou bude Adidas merch. Za 4999THC tokenů je možnost získat až tři nové skiny s tím, že je 62,5% šance na získání Epic Hero Normal Skin, 32,5% šance na Epic Hero Rare Skin a 5% šance na získání Legendary Hero Normal Skin plus jeden skin Raidona. Během této akce se objeví nová mapa, která vypadá jako fotbalové hřiště, na kterém budou muset hráči dodržovat určitá pravidla.

Podle BNB Chain se Thetan Arena řadí mezi 30 nejlepších metaverse projektů využívající jejich síť.

Názor analytika

„Světový pohár je tu a BNB Chain se rozhodl, zapojit komunitu krypto nadšenců do této velké sportovní události. Výhra je opravdu velká a proto si myslím, že vstupenky do soutěže zmizí rychle. Je to podle mě další krok k rozšíření povědomí nejen o kryptoměnách ale i o NFT hrách více lidem. Zařazení hry Thetan Arena mezi 30 nejlepších projektů fungujících na BNB Chain, je významné a podtrhuje to kvalitu projektu. Ocenění přiláká další fanoušky, kteří mohou podpořit celý projekt.“

zdroj: news.thetanarena.com, twitter.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář