Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Opera připravila sadu nástrojů na ochranu v prostředí Webu 3.0

Nová sada nástrojů s názvem Web 3.0 Guard je souborem různých bezpečnostních funkcí prohlížeče určených k ochraně uživatelů před nebezpečnými decentralizovanými aplikacemi (DApps), seedphishingovými útoky a hackery.

Opera připravila sadu nástrojů na ochranu v prostředí Webu 3.0

Nová sada nástrojů s názvem Web 3.0 Guard je souborem různých bezpečnostních funkcí prohlížeče určených k ochraně uživatelů před nebezpečnými decentralizovanými aplikacemi (DApps), seedphishingovými útoky a hackery.

Opera nás chce chránit před Web 3.0 zločinci

Opera ohlásila novou sadu bezpečnostních nástrojů, které pomohou uživatelům zmírnit běžné Web 3.0 hrozby.

Jeden z bezpečnostních nástrojů hledá známé hrozby související s DApps, jako například podezřelý kód nebo zranitelnosti. To pomáhá uživatelům získat lepší přehled o DApps, které plánují přezkoumat a upozornit je, pokud se zjistí některá z uvedených zranitelností.

Vestavěné bezpečnostní nástroje by také kontrolovaly počáteční phishingové útoky skenováním webových stránek, zda neobsahují jasné znaky. Vše se musí dělat bez ohrožení soukromí nebo osobních údajů uživatelů.

Sada nových bezpečnostních nástrojů prohlížeče má také mechanismus pro kontrolu podezřelých adres. Kontroluje adresy příjemců a upozorní uživatele, pokud se zjistí podezřelá aktivita. Prohlížeč má navíc možnost povolit HTTPS všude, což přidává další vrstvu zabezpečení a zajišťuje, že stránky, které uživatelé navštíví, budou užívat spolehlivé techniky šifrování.

V prvním prosincovém týdnu prohlížeč zavedl na platformu novou funkci NFT, která uživatelům umožňuje prozkoumat rozsáhlý ekosystém NFT prostřednictvím prohlížeče.

Populární prohlížeč, který si získal popularitu tím, že nabízí uživatelům svůj nativní token pro přezkoumání webu prostřednictvím své platformy, se stal klíčovým bodem interakce Webu 3.0. Má integrovanou peněženku a podporu více kryptoměn a ekosystémů Webu 3.0.

Podpora osmi sítí

V březnu letošního roku Opera oznámila zavedení podpory až pro osm nových blockchainů. Tímto způsobem společnost usnadňuje uživatelům přístup k decentralizovaným aplikacím ve více řetězcích. Tyto blockchainy zahrnovaly známé projekty jako Bitcoin, Polygon a Solana, jakož i StarkEx, Ronin, Celo, Nervos a IXO založené na Cosmos.

zdroj: oKrypte.sk

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář