Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Virtuální svět kouzelníků v Decentralandu

Decentraland je metaverse projekt, ve kterém mohou hráči vytvářet a zpeněžovat předměty a aplikace. Nyní přichází s novinkou “Wilderness P2E, ”kde se hráči mohou stát čaroději a prozkoumávat svět fantazie v Decentralandu.

Podvodníci vytvářejí tokeny "Elona"

Decentraland je metaverse projekt, ve kterém mohou hráči vytvářet a zpeněžovat předměty a aplikace. Nyní přichází s novinkou “Wilderness P2E, ”kde se hráči mohou stát čaroději a prozkoumávat svět fantazie v Decentralandu.

Wilderness P2E je RPG hra, která se odehrává ve vesmíru plném fantazie a tajemství, hráči se zde stávají čaroději, komunikují mezi sebou a bojují. Hráči mohou ve hře používat různá kouzla a magické předměty, bojovat s NPC a ostatními hráči a zároveň objevovat vesmír a jeho mýtické bytosti.

Wilderness P2E uvedlo na trh token $WLDY na Polygon Blockchain, který funguje jako nativní měna. Ve hře existuje mnoho možností, jak mohou hráči začít vydělávat tokeny, například hraním proti NPC nebo plněním denních úkolů.

Wilderness P2E se přestěhovala do velké moderní budovy poté, co získala novou zemi v Decentralandu. V tomto novém prostoru se nachází kouzelné jezero se skalnatou krajinou. Po zabydlení v novém prostředí bylo hlavním cílem vyvinout robustnější herní mechanismy, které by hráčům poskytly lepší zážitek z hraní a zároveň přivítali nové hráče v komunitě Web 3.0, kde se hráči navzájem podporují a “povznášejí, zatímco přebývají v této NFT hře s fantasy tématikou,“ jak v rozhovoru vysvětlila technická ředitelka Neha Singh.

Wilderness P2E spustilo také novou funkci: Wildditch World Cup, což je týdenní turnaj v parkouru, který má hru představit širšímu publiku a stávajícím hráčům umožnit přístup ke zcela nové herní dovednosti: Agility. Turnaj je otevřen všem hráčům.

Vedle týdenních aktualizací hry pořádá Wilderness P2E také fantasy večírky „Divoké noci“, které se konají každý pátek ve 22:00 UTC a hráči si na tomto setkání mohou užít tanec pod širým nebem.

zdroj: decentraland.org

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář