Přihlásit se
Přidej se k nám
« »

Společnost Gala Games zrušila Play-&-Earn

17.7.2022 studio Gala Games pozastavilo Play-&-Earn monetizaci a komunita je z toho v šoku. Stovky lidí, kteří si nakoupili NFT za tisíce dolarů, měly najednou NFT, které měly pouze herní funkce.

Gala Games zrušila Play-&-Earn

17.7.2022 studion Gala Games pozastavilo Play-&-Earn monetizaci a komunita je z toho v šoku. Stovky lidí, kteří si nakoupili NFT za tisíce dolarů, měly najednou NFT, které měly pouze herní funkce.

Ve hře byla i taková NFT, která neměla jiný, než kosmetický efekt, a přitom za ně lidi dávali tisíce dolarů na OpenSea. Herní Nody pro Town Star dopadly podobně. Staly se z nich licence na provoz serveru, za jehož provoz nebyly žádné odměny.

$TOWN token byl tak zdecimován hackováním hry a tím i tokenomiky tak, že by se jen těžko hledalo jiné východisko. Část komunity k zastavení monetizace přistupovala zodpovědně a svěřili důvěru v Town Star vývojáře.

Vývojáři pracují současně na vylepšování Town Star, ale zároveň na jeho předělání do nového herního enginu Town Star 4ever.

Vývojáři od srpna 2022 odvedli pořádný kus práce a my vám teď přinášíme sérii novinek se vším důležitým, co se od zastavení monetizace ve světě Town Star odehrálo.

Town Star analýzu od Charlie Gaming naleznete zde.

Town Star Play-&-Earn monetizace již na obzoru

Ekonomové v Gala Games na konci 3Q přišli s návrhem, jak by mohlo vypadat vydávání nových $TOWN tokenů po spuštění monetizace. Avšak vymintovaných tokenů je již takové množství, že se vývojáři rozhodli, že stávající celkovou zásobu tokenů zastropují.

To znamená, že nebude více než 565 milionů $TOWN. Tato celková zásoba bude časem dokonce klesat, díky pálení tokenů samotnými hráči. Níže vidíte dva grafy, které ukazují původní plán nápravy tokenomiky v porovnání s tím, jak se tento plán vydávání nových $TOWN, udál ve skutečnosti.

zdroj: medium.com, discord.com

Další novinky

Japonská železniční společnost vydává NFT suvenýry

Moonbirds a Spotify vydávají limitovaný NFT playlist

NFT platforma Vibe vybrala 4 miliony USD v prvním kole financování

Animoca Brands se spojila s ONE Championship za účelem vytvořit hru

Společnost LG podává patentovanou přihlášku na NFT TV

Mines of Dalarnia slaví rok od spuštění mainnet verze hry

Jak reagují burzy kryptoměn na přetížení bitcoinové sítě?

Herní veterán Mike Seavers je novým technickým ředitelem Yuga Labs

Blockchain Sui přivítá prvních 13 her

Nástroj pro tvorbu digitálního umění Generative Art Maker

Diskuze Žádné komentáře

Napsat komentář